Prima Pagina
BLOC G 100 FILATURA - probleme cu furnizarea apei. 16.03.2011 - 07:35h
 

Referitor la sesizarea dumneavoastra cu privire la furnizarea apei in bl. G100 Filatura va informez ca:
-A fost trimisa o echipa de interventie de la SC APA SERV SA pentru rezolvarea celor sesizate si pentru a face verificare la coloana de alimentare din subsolul blocului. S-a constatat ca aceasta nu prezinta fisuri si nu exista pierderi. S-a verificat presiunea apei la etajele superioare (3 si 4) si la adresa petentului si s-a constatat ca totul era in parametrii nornali. S-a intocmit proces verbal samnat de cei prezenti si de catre reclamant.
-Eventuale situatii in care presiunea la apa nu a fost corespunzatoare pot sa apara din cauza instalatiilor interioare (robineti trecere, baterii bai - bucatarii), care sunt pot fi infundate sau reglate necorespunzator.
-A ramas in atentia SC APA SERV SA sa verifice si  sa masoare presiunea apei la etajele superioare in perioada urmatoare.

Pentru comentarii folositi sectiunea “Mesaje”
 
ANEXA nr. 3 HCL 12/28.01.2011 13.03.2011 - 11:51h
 
Pentru comentarii folositi sectiunea “Mesaje”
 
RASPUNS PENTRU ZICU ION 04.03.2011 - 01:36h
 

- Masini blocate si tinute luni de zile in aceste parcari - va aducem la cunostinta ca in urma acestei sezizari am facut demersurile necesare, prin verificare  in parcarile pe care  SC PIETE SI TARGURI ALEXANDRIA SRL le are in administrare si nu am gasit decat doua masini  blocate in parcarea din Str C-tin Brancoveanu, insa a doua zi acestea au fost ridicate.
- Va facem deasemenea cunoscut ca in urma sesizarii dumneavoastra deja se intreprinsese o actiune in sensul acesta, cu Politia Comunitara si cu angajatii nostri( casieri) pentru cei care tin masinile si blocheaza accesul cetatenilor si  care sunt rai platnici.
- Referitor la faptul ca taxatorii  nostrii nu taxeaza si banii merg in buzunarele  acestora trebuie va cer sa  depuneti o sesizare scrisa in baza careia sa initiem cercetarea disciplinara prealabila.
- Directorul societatii a infiintat o comisie de control care sa verifice intreaga activitate a SC PIETE SI TARGURI ALEXANDRIA SRL, respectarea prevederilor legale privind organizarea, functionarea, sectorizarea in pietele, targurile si oboarelor  de catre angajatii nostri  precum si de catre comercianti.

Pentru comentarii folositi sectiunea “Mesaje”
   

ARHIVA BLOG

2015
- Ianuarie
 
2011
- Noiembrie
- Martie
- Ianuarie
 
2010
- Decembrie
- Noiembrie
- Octombrie
- August
- Iulie
- Iunie
- Februarie
 
2009
- Noiembrie
- Octombrie
- Septembrie
- August
- Aprilie
 
2008
- Noiembrie
- August
- Iulie
- Iunie
 

BLOGROLL

Ion Iliescu
Adrian Nastase
 
 

LEGATURI

CAUTA IN SITE

NEWSLETTER

Primaria Municipiului Alexandria
Consiliul Judetean Teleorman
Prefectura Judetului Teleorman
Partidul Social Democrat
Adrian Nastase
Ion Iliescu
Victor Ponta
 
 
© 2007-2009 Toate drepturile rezervate Victor Dragusin | Primarul Municipiului Alexandria. Powered by INestetic Design