Prima Pagina
RASPUNS PENTRU AURA - bl. 454 29.11.2010 - 01:31h
 

Din cauza stării avansate de degradare a terasei blocului 454, Comitetul Executiv al A.P.A.Condominiul nr.11 a luat măsuri pentru repararea acesteia, conform art.30, alin.1, lit. d din Legea nr.230/2007 privind înfiinţarea, organizarea şi funcţionarea asociaţiilor de proprietari.
Lucrarea a fost recepţionată de către conducerea  A.P.A. Condominiul nr.11 potrivit Procesului Verbal din 14 octombrie 2008.
Costul materialelor folosite s-a ridicat la suma de 1071 lei conform facturii nr.3457. Suma a fost repartizată apartamentelor aferente tronsonului  afectat.
Potrivit art. 32, alin.3 din Normele de Aplicare a legii sus menţionate, nici un proprietar de apartament sau de spaţiu cu altă destinaţie decât aceea de locuinţă nu va fi exceptat de la obligaţia de a contribui la plata cheltuielilor comune.
Menţionăm că manopera a fost suportată  integral de dl. Niţu Mihai, proprietar al apartamentului grav afectat de deteriorarea hidroizolaţiei terasei.
Din verificările primite de la Administraţia Activităţilor Sociale şi Protecţie Socială, domnul Niţu Mihai nu a primit nici un ajutor de la Primărie în perioada 2008 – 2009.

Pentru comentarii folositi sectiunea “Mesaje”
 
RASPUNS PENTRU CATALINA 22.11.2010 - 04:25h
 

Persoana la care faceti referire este Vasile Gabriela, nascuta la data de 24.08.1983 in Turnu Magurele si incredintata de mica Scolii Ajutatoare de Fete din Alexandria.
Dupa implinirea varstei de 14 ani aceasta a fost transferata la Scoala Ajutatoare de la Bals, judetul Olt, pana la implinirea varstei de 18 ani, cand a fost externata, dupa care a revenit in Municipiul Alexandria, unde se gaseste si in prezent.
In repetate randuri s-a luat legatura cu aceasta in vederea integrarii sale sociale in Adapostul pentru familii, persone adulte si copii aflati temporar in dificultate si fara adapost, dar a refuzat de fiecare data datorita faptului ca nu vrea sa se desparta de un catel pe care il creste de mic.
In urma verificarilor efectuate de colectivul de specialitate persoana a declarat ca nu detine acte de identitate si ca mama sa locuieste in Comuna Furculesti, dar nu doreste sa o primeasca in familie.
In urma verificarilor efectuate de Serviciul Public Comunitar de Evidenta Persoanelor Alexandria am aflat ca Vasile Gabriela figureaza cu domiciliul in Municipiul Turnu Magurele.
In aceasta situatie (refuza sprijinul autoritatilor) nu o putem integra cu forta.

Pentru comentarii folositi sectiunea “Mesaje”
 
PREVEDERI LEGALE PRIVIND CAILE DE ACCES IN BLOC 03.11.2010 - 05:14h
 

Conform Legii nr. 307/2006 privind apărarea împotriva incendiilor, Secţiunea a 7-a, art. 23 proiectanţii de construcţii sunt obligaţi:
- să elaboreze scenarii de securitate la incendiu pentru categoriile de construcţii stabilite pe baza criteriilor emise de Inspectoratul General şi să evalueze riscurile de incendiu, pe baza metodologiei emise de Inspectoratul  General şi publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I;
- să cuprindă în documentaţiile pe care le întocmesc măsurile de apărare împotriva incendiilor,  specifice naturii riscurilor pe care le conţin obiectele proiectate.
Art. 24  Executanţii lucrărilor de construcţii sunt obligaţi:
- să realizeze integral măsurile de apărare împotriva incendiilor cuprinse în proiect;
- să asigure funcţionarea mijloacelor de apărare împotriva incendiilor prevăzute în documentaţiile de execuţie.
Secţiunea a 6-a, Obligaţiile proprietarilor:
Art. 21, lit. d) Proprietarii de apartamente au obligaţia să nu efectueze modificări neautorizate şi fără acordul scris al tuturor proprietarilor, al proiectantului iniţial al construcţiei ori al unui expert tehnic atestat potrivit legislaţiei în vigoare.
Securizarea acestor ieşiri se poate realiza de către asociaţiile de proprietari cu acordul tuturor proprietarilor din imobilul respectiv în conformitate cu Legea 230/2007 privind înfiinţarea, organizarea şi funcţionarea asociaţiilor de proprietari, prin montarea unui interfon.

Pentru comentarii folositi sectiunea “Mesaje”
   

ARHIVA BLOG

2015
- Ianuarie
 
2011
- Noiembrie
- Martie
- Ianuarie
 
2010
- Decembrie
- Noiembrie
- Octombrie
- August
- Iulie
- Iunie
- Februarie
 
2009
- Noiembrie
- Octombrie
- Septembrie
- August
- Aprilie
 
2008
- Noiembrie
- August
- Iulie
- Iunie
 

BLOGROLL

Ion Iliescu
Adrian Nastase
 
 

LEGATURI

CAUTA IN SITE

NEWSLETTER

Primaria Municipiului Alexandria
Consiliul Judetean Teleorman
Prefectura Judetului Teleorman
Partidul Social Democrat
Adrian Nastase
Ion Iliescu
Victor Ponta
 
 
© 2007-2009 Toate drepturile rezervate Victor Dragusin | Primarul Municipiului Alexandria. Powered by INestetic Design