Prima Pagina
RASPUNS PENTRU FLEANCU FLORINA CARMEN - bloc A1 17.08.2010 - 09:34h
 

Legislatia locativa in vigoare nu reglementeaza obligativitatea proprietarilor de apartamente de a inchide balcoanele locuintelor(aceste parti ale unei cladiri reprezinta elemente arhitecturale sau ornamentale).
Asociatia de proprietari din care faceti parte, respectiv Condominiul nr. 80 a angajat lucrarea de reabilitare a blocului A1 cu firma S.C. ZAH TERMO CONSTRUCT S.R.L.  din Medgidia, judetul Constanta, potrivit unui contract de prestari servicii incheiat in data de 07.06.2010. Contractul a fost incheiat ca urmare a hotararii adunarii generale a proprietarilor din data de 07.04.2010 potrivit careia “termoizolarea blocului cu polistiren expandat, grosimea 8 cm se va face de catre o firma de specialita, fara peretii exteriori din interiorul balcoanelor”.
Potrivit verificarilor efectuate, Asociatia de Proprietari condominiul nr. 80 a prezentat tabelul nominal privind acordul proprietarilor referitor la obligativitatea respectarii clauzelor contractuale(din 26 de proprietari au semnat 24).
Veniturile asociatiei provenite din sursa pe care o mentionati alimenteaza fondurile special ale asociatiei pentru reparatii si investitii cu privire la proprietatea comuna, acestea nu se platesc proprietarilor.

Pentru comentarii folositi sectiunea “Mesaje”
 
BLOCUL 454, et. 3 09.08.2010 - 06:43h
 

In urma controlului efectuat de colegii din Primarie s-a constatat ca nu a fost respectata culoarea initiala. Au fost purtate discutii cu presedintele asociatiei de proprietari, deoarece locatarul nu a fost gasit acasa(au fost in mai multe zile in control). A fost emisa invitatie pe numele acestuia in vederea prezentarii la Primarie pentru luarea masurilor necesare(revopsire).

Pentru comentarii folositi sectiunea “Mesaje”
   

ARHIVA BLOG

2015
- Ianuarie
 
2011
- Noiembrie
- Martie
- Ianuarie
 
2010
- Decembrie
- Noiembrie
- Octombrie
- August
- Iulie
- Iunie
- Februarie
 
2009
- Noiembrie
- Octombrie
- Septembrie
- August
- Aprilie
 
2008
- Noiembrie
- August
- Iulie
- Iunie
 

BLOGROLL

Ion Iliescu
Adrian Nastase
 
 

LEGATURI

CAUTA IN SITE

NEWSLETTER

Primaria Municipiului Alexandria
Consiliul Judetean Teleorman
Prefectura Judetului Teleorman
Partidul Social Democrat
Adrian Nastase
Ion Iliescu
Victor Ponta
 
 
© 2007-2009 Toate drepturile rezervate Victor Dragusin | Primarul Municipiului Alexandria. Powered by INestetic Design