Prima Pagina
In urma verificarilor efectuate cu privire la sesizarea colectivului clasei a XI – a A de la Colegiul National „Al. D. Ghica” - Alexandria 11.11.2009 - 16:25h
 

     In anul 2009 Primaria Municipiului Alexandria a alimentat integral si la timp contul colegiului cu suma toala de 14.151, pentru plata burselor.
     In luna iunie 2009 Colegiul a platit elevilor de clasa a XII – a bursele de performanta, de merit si de studiu pentru semestrul I din anul scolar 2008 – 2009, iar elevilor din celelalte clase aceste burse le-au fost platite in luna octombrie 2009.
La Liceul Teoretic „Al.I. Cuza”, bursele de performanta, de merit si de studiu pentru semestrul I din anul scolar 2008 – 2009 au fost platite tuturor elevilor in luna iunie 2009.
     Conform prevederilor legii invatamantului nr. 84/1995 republicata si actualizata, art. 172, alin.(4) „Criteriile generale de acordare a burselor se stabilesc de Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii, in colaborare cu Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale.      Criteriile specifice de acordare a burselor de performanta, de merit, de studiu si de ajutor social se stabilesc anual in consiliile de administratie ale inspectoratelor scolare si in senatele universitare, in limitele fondurilor repartizate si in raport cu integralitatea efectuarii  de catre elevi si studenti a activitatilor scolare si universitare. Bursele de care beneficiaza elevii si studentii sunt indexabile. Cuantumul minim al bursei studentilor trebuie sa acopere cheltuielile de cazare si masa.”
     Pentru anul scolar 2008 – 2009 Inspectoratul Scolar Judetean Teleorman a aprobat cuantumul minim si maxim al burselor pentru toate institutiile de invatamant de pe raza judetului teleorman dupa cum urmeaza:
Burse de performanta (50 – 80 lei/luna)
Burse de merit (30 – 48 lei/luna)
Burse de studiu (25 – 40 lei/luna)
     Elevii de la Liceul Teoretic „Al. I. Cuza” care beneficiaza de burse de performanta, de merit sau de studiu primesc mai mult cu apoximativ 80 lei/semestru, fata de elevii de la Colegiul National „Al. D. Ghica” datorita faptului ca la Liceul Teoretic „Al.I. Cuza” s-a stabilit ca fiecarui elev sa i se plateasca suma maxima din cuantumul lunar al burselor aprobate de Inspectoratul Scolar Judetean Teleorman, in timp ce la Colegiul National „Al. D. Ghica” se plateste suma minima din cuantumul lunar al burselor.

Pentru comentarii folositi sectiunea “Mesaje”
 
REZULTATUL SONDAJULUI CU PRIVIRE LA MONTAREA GARDULUI METALIC 11.11.2009 - 16:22h
 

     Sunteti de acord cu montarea unui gard metalic de protectie a spatiului verde?
DA – 168
NU – 5
NU RASPUND - 4
Total locatari – 200
Total locatari intervievati – 177
Mutati in Spania – 8
Mutati in Italia – 2
Mutati in alte localitati – 4
Absenti de la domiciliu – 8
Decedat – 1
     Asa cum mi-au solicitat locatarii din zona am realizat acest sondaj si asa cum am promis am sa tin cont de majoritatea parerilor exprimate. In acest sens se voi continua lucrarile de instalare a gardului metalic pentru protejarea spatiului verde.
     Va multumesc pentru colaborare si sprijin civic.
     Listele cu optiunile si semnaturile locatarilor pot fi consultate la sediul Primarie Municipiului Alexandria, compartimentul relatii cu publicul.

Pentru comentarii folositi sectiunea “Mesaje”
   

ARHIVA BLOG

2015
- Ianuarie
 
2011
- Noiembrie
- Martie
- Ianuarie
 
2010
- Decembrie
- Noiembrie
- Octombrie
- August
- Iulie
- Iunie
- Februarie
 
2009
- Noiembrie
- Octombrie
- Septembrie
- August
- Aprilie
 
2008
- Noiembrie
- August
- Iulie
- Iunie
 

BLOGROLL

Ion Iliescu
Adrian Nastase
 
 

LEGATURI

CAUTA IN SITE

NEWSLETTER

Primaria Municipiului Alexandria
Consiliul Judetean Teleorman
Prefectura Judetului Teleorman
Partidul Social Democrat
Adrian Nastase
Ion Iliescu
Victor Ponta
 
 
© 2007-2009 Toate drepturile rezervate Victor Dragusin | Primarul Municipiului Alexandria. Powered by INestetic Design