Prima Pagina
Alexandria se schimba! 17.11.2008 - 22:31h
 

     Am demarat asa cum am promis in timpul campaniei electorale, in Alexandria un amplu proces de modernizare si corectare a deficientelor de natura edilitar urbana. In aceste cateva luni am reusit sa reabilitam zona bl. 594-597 (Peco), covor asfaltic, spatiu de joaca modern, ronturi, parcari, am plantat gard viu si se planteaza copaci.
     Spatii de joaca am amenajat in cartierul Peco si in zona blocurilor ANL, am amenajat spatii de parcare si suntem in plina campanie de plantare a arborilor si arbustilor ornamentali. Am reabilitat trotuarele de pe str. Cuza Voda si am alocat recent suma necesara finalizarii acestui proiect. Am reabilitat trotuarul de pe str. Dunarii (in zona Catedralei), am reabilitat spatiul din fata cladirii Finantelor Publice, am asfaltat mai multe strazi(de la intersectia cu str. Cuza Voda pana la intersectia cu str. Al. Ghica), am demarat ample lucrari de reabilitare a zonei de blocuri V(alei pietonale si de acces, copertine in loc de garaje, spatii verzi moderne, iluminat public, mobilier urban). Am realizat spatii de joaca noi si le-am reabilitat pe cele deja existente in multe puncte din oras, am amenajat spatii pentru picnic.
     In viitorul apropiat vor demara o alta serie importanta de lucrari, pentru care au fost alocati banii necesari. Se va reabilita covorul asfaltic de pe str. Dunarii si canalizarea de pe str. Bucuresti, deoarece cea existenta nu asigura preluarea corespunzatoare a apelor pluviale. Vor fi achizitionate utilaje moderne de aspirat praful stradal, va intra in reparatii Piata Centrala.
     Asa cum deja ati constatat, suntem in faza de finalizare a patinoarului artificial(de dimensiuni reduse), amenajat in fata Casei de Cultura, pentru a oferi copiilor o alta sursa de bucurie, pe langa deja cunoscutul orasel al copiilor in aceasta iarna.

Pentru comentarii folositi sectiunea “Mesaje”
   

ARHIVA BLOG

2015
- Ianuarie
 
2011
- Noiembrie
- Martie
- Ianuarie
 
2010
- Decembrie
- Noiembrie
- Octombrie
- August
- Iulie
- Iunie
- Februarie
 
2009
- Noiembrie
- Octombrie
- Septembrie
- August
- Aprilie
 
2008
- Noiembrie
- August
- Iulie
- Iunie
 

BLOGROLL

Ion Iliescu
Adrian Nastase
 
 

LEGATURI

CAUTA IN SITE

NEWSLETTER

Primaria Municipiului Alexandria
Consiliul Judetean Teleorman
Prefectura Judetului Teleorman
Partidul Social Democrat
Adrian Nastase
Ion Iliescu
Victor Ponta
 
 
© 2007-2009 Toate drepturile rezervate Victor Dragusin | Primarul Municipiului Alexandria. Powered by INestetic Design